انواع میلگرد فولادی
میلگرد فولادی سیم توپر فولادی است که به دو دسته ساده , آج دار تقسیم می شوند معمولا نوع آج دار آن در ساختمان سازی مورد استفاده قرار میگیرد میلگردها از لحاظ قطر , طول و متریال در انواع مختلف میلگردهای اروپایی , میلگردها با فولاد پر کربن , میلگردهای گالوانیزه , میلگردها با پوشش اپوکسی و نوع دیگر این سازه که از فیبر تقویت شده تهیه می شود این سازه ها کاربردهای فراوانی دارند که از مهم ترین و متداول ترین آنها می توان به استفاده در صنعت ساختمان سازی اشاره نمود .در ادامه به شرح انواع میلگرد فولادی و کاربرد آن می پردازیم . جهت خرید میلگرد استیل استنلس و میلگردهای فولادی با استیل آرام تماس بگیرید . همراه ما باشید
قیمت میلگرد استیل هند
انواع میلگرد فولادی
میلگرد های ساده :
از انواع میلگرد فولادی نوع ساده است این نوع آجدار نبوده و در پروژه های ساختمانی کاربردهای گسترده ای دارد هر چند که نوع آجدار در صنعت و ساختمان سازی کاربرهای بیشتری دارد نوع ساده این سازه دارای قطر 6 الی 200 میلیمتر و دارای مقاومت کششی 360 نیوتون بر میلی متر است که بر مقاومت کششی بتون های نرم ساختمانی را می افزاید میلگردهای ساده برگ شناسنامه داشته و در آن آنالیز محصول ثبت شده است .
میلگردهای آج دار :
میلگردهای آج دار در صنعت ساختمان سازی کاربرد وسیعی دارند و تفاوت آن با نوع ساده میزان آج روی میلگرد است و در معمولا در ساخت تیرچه بتونی , اسکلت فلزی و…کاربرد دارند این نوع به دلیل خشک بودن قابلیت جوشکاری نداشته و برای ساخت خاموت , رابیتس و… کاربرد دارد از ویژگی های این نوع می توان به خم شدن تا 180 درجه بدون شکستگی , و امکان جوش دادن با فلاشر الکتریکی اشاره نمود .
میلگردهای اروپایی :
مدل اروپایی میلگردها از معمولا از منگنز ساخته شده و از مقاومت بالایی برخوردار بوده و کار با آن راحت است .
میلگردهای سیاه :
میلگرد های سیاه یا پر کربن در مقابل فرسایش مقاومت بالایی ندارند و در مواردی که در معرض رطوبت و اشباع آب قرار میگیرد انتخاب درستی نیست چرا که موجب شکسته شدن بتون های اطراف می شود .
میلگردهای سیاه با پوشش اپوکسی :
این نوع در مقابل خوردگی و فرسایش مقاوم تر است اما به دلیل پوشش اپوکسی ظریف آن در مقابل آسیب های بیشتر مقاومت کمتری دارد .
میلگردهای گالوانیزه :
از انواع میلگرد فولادی نوع گالوانیزه این محصول بوده که بر اساس قطر عرضی دسته بندی می شوند استفاده اصلی آنها برای مقاوم سازی سازه ها در ساخت و ساز بوده و در ابعاد 6 تا 12 متری ارائه می گردد از ویژگی های این نوع می توان به عمر طولانی و خاصیت ضد زنگ بودن اشاره نمود .
میلگردهای استیل :
یکی از با کیفیت ترین میلگردها ساخته شده از استنلس استیل می باشد که مقاومت بالایی در برابر خوردگی داشته و رطوبت نمی تواند تأثیر منفی در آن ایجاد کند این محصول در گرید های مختلف 304 , 316 , 321 و 420 تولید و در بازار ارائه می گردد از کاربردهای آن می توان به تولیدات نفت و گاز و پتروشیمی اشاره نمود .
میلگردهای پلیمری :
میلگردهای پلیمری در صنعت ساخت و ساز استفاده شده و به دلیل ویژگی های نسبت به میلگرد های فولادی کاربردهای زیادی دارد این نوع محصولی کامپوزیتی بوده و مقاومت بالایی در برابر خوردگی و محیط های اسیدی دارد این مصالح با دارا بودن خواص خود موجب کاهش قطر , افزایش فاصله بین میلگردها در ساختار بتونی مسطح مانند دال ها , تونل ها و… می شود و در مقابل ارتعاشات مقاومت زیادی ندارند .
میلگردها از لحاظ ظاهر :
انواع میلگرد فولادی از لحاظ ظاهر به چند دسته A1 , A2 , A3 , A4 تقسیم می شوند نوع A1 میلگرد ساده ای است که با عنوان داکتیل نیز شناخته می شود این نوع 24 درصد کربن و 60 درصد سیلسیوم داشته و انتخاب مناسبی برای جوشکاری هستند , نوع A2 که با عنوان مارپیچ ساده شناخته می شود آن را با عنوان نیمه نرم نیز می شناسند این نوع در ساختمان سازی سبک انتخاب مناسبی است , میلگرد A3 تنش جاری 4000 کیلوگرم و تنش گسیختگی 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع داشته و مناسب عملیات ساختمان سازی است .