سازه های فلزی قابی
امروزه پیشرفت تکنولوژی در صنعت ساختمان سازی بسیار زیاد بوده به طوریکه شما می توانید انواع سازه های مختلف را مشاهده نمایید که از پر طرفدارترین آنها سازه های فلزی قابی است شما می توانید با در نظر گرفتن نوع ساختمان یکی از آنها را انتخاب نمایید از مهم ترین مزیت های این تجهیزات می توان به استفاده بهینه از فضا , مقرون به صرفه بودن در ساختمان های مرتفع و سهولت و سرعت در ساخت اشاره نمود چرا که زمان و سرعت ساخت ساختمان ها از اهمیت بالایی برخوردار بوده همین عوامل باعث شده تا سازه قابی فلزی بیشتر مورد توجه قرار گیرد . استیل آرام تامین کننده میلگرد استیل با برندهای چینی ، تایوانی و هندی در خدمت شماست . با ما باشید با :
- سازه های فلزی قابی چیست ؟
- مهم ترین ویژگی سازه فلزی قابی
- پر استفاده ترین سازه فلزی قابی
- مشکلات سازه فلزی قابی
- نحوه اتصال سازه فلزی قابی
قیمت میلگرد استیل 316
سازه های فلزی قابی چیست ؟
یکی از پر استفاده ترین سازه فلزی , سازه های فلزی قابی است این تجهیزات ترکیبی از ستون ها و تیر ها بوده و یا به طور ساده تر می توان گفت مجموعه ای از اعضای قائم هستند در ساختار آنها از دو قاب صفحه ای عمود بر هم استفاده شده که ترکیب قاب صفحه ای عمود بر هم موجب تشکیل قاب فضایی می گردد و به کمک اتصالات ساده و یا سلب به یکدیگر وصل می شوند .
مهم ترین ویژگی سازه فلزی قابی
- مقرون به صرفه بودن
- استفاده بهینه از فضای تحت پوشش
- در مقایسه با سازه های بتنی سبک و کم حجم
- مقاوم و مستحکم
- سهولت در نصب و حمل و نقل آسان
- قابلیت شکل پذیری
پر استفاده ترین سازه فلزی قابی
سازه فلزی قابی با تیر افقی :
در این نوع سازه های فلزی قابی , اسکلت ساختمان به شکل بسته بوده و ستون ها به صورت افقی قرار گرفته اند این مدل مناسب ساختمان هایی با دست کم سه طبقه است .
سازه فلزی قابی با تیر مورب :
این مدل از سازه فلزی قابی تیرهای مورب به دو حالت سوله و حالت خرپا ساخته می شوند در حالت سوله فاصله قاب ها از 4/5 تا 10 متر متغیر می باشد این نوع مناسب ساختمان های یک طبقه بوده همچنین در سوله هایی با دهانه 9 الی 60 متر , انبار های بزرگ , کارگاه ها و…نیز کاربرد دارند . اما حالت خرپا در ساختمان های امروزی کمتر کاربرد دارند .
مشکلات سازه فلزی قابی
علاوه بر مزایای متعدد سازه های فلزی قابی این تجهیزات از معایب و مشکلاتی نیز برخوردار است که از جمله آنها می توان به نیاز به عدم مهارت جوشکار و جوش نامناسب ؛ عدم مقاومت بالا به خصوص در دمای بالای 600 درجه سانتی گراد ؛ پایین بودن کشش فشاری و امکان خوردگی در سازه در مقابل عوامل فرسایش زا و شرایط جوی می توانند از معایب این سازه محسوب شوند .
نحوه اتصال سازه فلزی قابی
اتصال ریلی :
در اتصال ریلی صفحه ای را زیر ستون قرار که بتواند حرکت ریلی داشته باشد .
اتصالات سازه فلزی قابی در روش های مختلف صورت میگیرد
اتصال پیچی :
در این نوع پس از ایجاد سوراخ پای ستون پلیت وارد و توسط مهره بسته می شود .
اتصال نقطه ای :
این نوع با نام دیگر اتصال کفشکی نیز شناخته شده و قابلیت جفت و جور کردن نقاط معقر و مورب را دارد .