انواع ناودانی
به مقاطع فولادی که به شکل یو لاتین می باشند ناودانی گفته می شود ؛این مقاطع در دسته پروفیل های باز قرار میگیرند این پروفیل از یک سطح افقی که جان نام دارد و نیز دو سطح عمودی با عنوان بال تشکیل شده است استفاده از ناودانی ها از اوایل قرن بیستم و جنگ جهانی دوم شروع شد که به عنوان مقاطع فولادی در ساختمان سازی کاربرد داشتند با رشد کاربرد سازه های فلزی در ساختمان تقاضا برای این محصول نیز مانند دیگر سازه های آهنی ساختمانی فزونی یافت این مقاطع در جنس های مختلفی دسته بندی شده که از جمله مهم ترین و پر استفاده ترین آنها می توان به انواع ناودانی گالوانیزه , آلومینیومی و استنلس استیل اشاره نمود که در این بین نوع استیل به دلیل استحکام بالا و عدم خوردگی طرفداران خاص خود را دارا می باشد متریال به کاررفته در تعیین قیمت و نیز نوع کاربرد آنها تأثیر گذار است . استیل آرام تامین کننده انواع لوله و پروفیل استیل و پروفیل های باز و بسته ، با فروش دست اول نبشی و ناودانی استیل در خدمت شماست . جهت خرید با ما تماس بگیرید و یا همراه ما بمانید با :
- فرآیند تولید ناودانی
- انواع ناودانی و کاربرد آن ها
- مهم ترین ویژگی های ناودانی
- معتبرترین تولیدکننده های ناودانی در کشور
خرید ناودانی استیل
فرآیند تولید ناودانی
ناودانی ها به طور کلی به دو روش پرسی و فابریک تولید می شوند در روش پرسی برای فرم دهی به ورق فولادی و تبدیل ان به ناودانی از دستگاه رول فرمینگ یا پرس استفاده می شود اما در روش تولید فابریک , شبیه تولید تیرآهن بوده و توسط چند پرس انجام می شود .
انواع ناودانی و کاربرد آنها
ناودانی های ساده :
از جمله پر استفاده ترین ها در انواع ناودانی می توان به نوع ساده این مقاطع اشاره نمود ؛ این سازه می تواند بسته به نیاز مشتری ارتفاع و ابعاد مختلفی ( 8 , 10 , 12 , 14 , 16 ) داشته باشد .از جمله کاربردهای این مقاطع استفاده در اتاق کامیون , ساخت چهارچوب ها , ساخت پایه و قاب دستگاه های صنعتی , خودروسازی و… اشاره نمود .
ناودانی های مشبک :
از دیگر انواع ناودانی نوع مشبک این محصول بوده جنس این نوع از گالوانیزه است وروی بال و جان آن حفره وجود دارد به همین دلیل انتخابی مناسب برای ساخت قفسه های فلزی است چرا که می توان از آن برای بستن پیچ و مهره استفاده نمود .
ناودانی های سبک :
ناودانی های سبک در جدول استاندارد اشتال وزنی کمتر از وزن تعریف شده دارند از جمله کشورهای تولید کننده آن ایران روسیه بوده و قیمت پایین تری نیز دارا می باشند مصارف این سازه اکثرا در ترمیم بناهای معماری , صنایع دریایی , تولید چهارچوب و… می باشد .
ناودانی های سنگین :
ناودانی های سنگین در جدول اشتعال وزنی از لحاظ وزنی و ابعاد با وزن درج شده مطابقت دارد اما در مقایسه با دیگر ناودانی ها دارای وزن نسبتا سنگین تری است این نوع در کارخانه های اروپایی و برخی کارخانه های داخلی طبق استاندارد UNP تولید می شوند و تحت استاندارد DIN-1024 دارای سایز 40 الی 400 و استاندارد ملی دارای سایز 80 الی 180 هستند کاربرد آن ها ساخت بادبند , ساخت تیر , ساخت خرپا و ستون است .
مهمترین ویژگی های ناودانی
- سبکی وزن اسکلت فلزی
- در طولانی مدت کارایی داشتن
- مقاوم در برابر ضربه
- سرعت نصب فوق العاده در ساختمان ها
- فضای کمی را اشغال می کنند .
- در برابر تنش های فولادی مقاوم هستند
معتبرترین تولیدکننده های ناودانی در کشور
- البرز غرب
- ناب تبریز
- فایکو
- شکفته
- فولاد تهران
- مگااستیل
- ذوب آهن
- آریان فولاد
- مجتمع فولاد البرز غرب و…..