
روش های پولیش کاری استیل
پولیش کاری استیل با هدف براق کردن و صیقل دادن سطح صورت میگیرد یکی از مقاطع پر کاربرد برای پولیش کاری ورق استیل است , در این فرآیند پس از پرداخت , علاوه بر اینکه سطح صاف و براق می شود در برابر خوردگی و زنگ زدگی , ضربه , ترک و تغییر دما نیز مقاوم می شود , روش های پولیش کاری استیل شامل استفاده از مواد پولیش , پارچه نرم و دستگاه های پولیش برقی است . پترو فولاد استیل آرام تامین کننده و وارد کننده تسمه استیل ، فلنج ، لوله ، پروفیل ، ورق ، پروفیل ، نبشی و …. انواع مقاطع 304 و 316 در خدمت شماست . برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید و یا همراه ما باشید با ادامه مقاله
- 2 روش کاربردی و مؤثر برای پولیش کاری استیل
- نکات مهم در پولیش کاری استیل
- تفاوت آبکاری با پولیش استیل
2 روش کاربردی و مؤثر برای پولیش کاری استیل
استفاده از کاغذ سنباده ای :
یکی از ساده ترین روش های پولیش کاری استیل ,این است که با استفاده از ورق سنباده خشن هر نوع نقص و ناهمواری سطح را از بین ببرید سپس کم کم با کاغذ سنباده ریزتر سطح را صاف و صیقلی نمایید.( نوع سنباده با توجه به زبری آن متفاوت است برای حذف ناهمواری سطح کاغذ سنباده زبر مانند 80 گریت را انتخاب کنید سپس به سمت کاغذ سنباده ریزتر مانند 220 گریت بروید تا سطح صاف شود . )
در ادامه مواد پولیش مخصوص استیل را روی سطح بزنید برای این کار می توانید از پمادهای پولیش , ژل ها یا کرم های مخصوص استیل استفاده کنید و با پارچه ای نرم یا با دستگاه پولیش برقی سطح را با حرکات دایره ای صاف و یکنواخت پولیش دهید در انتها سطح را شست و شو دهید و با پارچه نرم و تمیز خشک کنید .
روش بشکه ای :
در این روش قطعات استیل داخل مخزن یا بشکه چرخان قرار میگیرند , مواد ساینده داخل مخزن قرار میگیرد و در اثر حرکت چرخشی قطعات همزمان پولیش می شوند روش بشکه ای برای پردازش دسته جمعی قطعات کوچک و متوسط مخصوصا لوازم آشپزخانه با قطعات پزشکی استفاده می شود .
خرید فلنج 304 استیل لپ جوینت
نکات مهم در پولیش کاری استیل
در موارد فوق به 2 مورد از روش های پولیش کاری استیل اشاره کردیم اما قبل و حین پرداخت پولیش کاری فولاد ضد زنگ برای بهبود کار و گرفتن نتیجه بهتر باید به چند نکته مهم توجه کرد از جمله :
- از مواد پولیش مخصوص فولاد ضد زنگ و با کیفیت استفاده کنید تا علاوه بر حفظ درخشش طبیعی سطح آسیب نبیند .
- قبل از پولیش کاری سطح را تمیز کنید تا عاری از آلودگی و چربی باشد .
- در حین پولیش فشار وارد نکنید زیرا ممکن است سطح آسیب ببیند .
- حرکت پولیش را دایره ای و یکنواخت انجام دهید تا درخشندگی سطح یکنواخت حفظ شود.
- در حین کار با ابزار برقی و مواد شیمیایی از وسایل محافظ مانند عینک های حفاظتی , دستکش های مقاوم و محافظ های گوش استفاده کنید .
تفاوت آبکاری با پولیش استیل
آبکاری استیل با افزایش هدف مقاومت به خوردگی و بهبود ظاهر صورت میگیرد اما پولیش برای حذف عیوب و ناهمواری سطح فلز استفاده می شود همچنین در پولیش کاری استیل از مواد پولیشینگ مختلف مانند اکسیدها , کره ها و.. برای تمیزکاری سطح استفاده می شود اما در آبکاری از محلول های حاوی کروم یا نیکل برای ایجاد لایه پوششی استفاده می شود .